Hakkımızda

İMER Gümrük Müşavirliği şirketi 1984 yılında Esen YAĞCI tarafından kurulmuştur.

İMER,1984 yılında faaliyete başladığı günden bu yana müşteri beklentilerinin belirlediği şartlar içinde gelişimini sürdürerek; dış ticaretin tüm lojistik hizmetlerini elektronik ortamda sunabilen bugünkü kurumsal yapısına ulaşmıştır.

İMER Group Gümrük Müşavirliği, Genel Antrepoculuk, Uluslararası Taşımacılık ve Sigorta hizmetlerini, oluşturduğu şirketleriyle bir bütün olarak sunmaktadır.

Gelişimini İMER Kalitesi anlayışına uygun çalışmasıyla sağlayan İMER kendisine hizmet verdiği firmaların dış ticaret departmanı olarak görmektedir. Bu çerçevede İMER Group, Uluslararası Dış Ticaret Mevzuatı hükümleri doğrultusunda, ulusal mevzuatın yüklediği sorumluluğun bilinciyle müşterilerinin çıkarlarını en iyi şekilde korumayı ilke edinmiştir.

 

İMER Group hizmet verdiği tüm sektörlerde "işi doğru görme, doğru iş görme" uluslararası kalite prensibiyle hareket etmektedir.

İMER, TÜV NORD EN ISO 9001 belgesi kapsamında uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Bu ilke ve prensiplere "İMER" markası, farklılığını sektörde hissettirerek, güçlü ve ayrıcalıklı kurum kimliğini, deneyimli ve uzman kadrosuyla devam ettirmektedir.


İmer Gümrük © 2014. Tüm Hakları Saklıdır.